Tuna Tour-Balfegó

Viatge en catamarà i experiència de nadar entre tonyines

Tuna Tour

Informació

El Tuna Tour és una proposta turística del Grup Balfegó, quinta generació d’una família de pescadors de l’Ametlla de Mar i companyia líder en captura, manteniment i comercialització de tonyina roja a Espanya.

L’experiència del Tuna Tour consisteix en un viatge a bord d’un modern catamarà que surt del port de l’Ametlla de Mar, un trajecte inoblidable fins a les piscines de tonyina Balfegó, situades a 2,5 milles nàutiques (gairebé 5 km) de la costa, amb el paisatge litoral de la Costa Daurada i el delta de l'Ebre com a acompanyant d’excepció.

Un cop a les piscines, podreu nadar entre centenars de tonyines roges del Mediterrani, possiblement una de les millors aventures de la vostra vida. A més, durant el trajecte descobrireu la història i la pesca del gegant roig a través d'un audiovisual i el procés de comercialització de la tonyina roja Balfegó a través de la traçabilitat.

Una experiència exclusiva, didàctica, gastronòmica i familiar per gaudir amb els cinc sentits.

Port de l'Ametlla de Mar
977 047 707
43860
L'Ametlla de Mar

Serveis

Tuna Events, a la teua mida
Esdeveniments personalitzats per a grups, empreses i ocasions especials. Per fer de qualsevol esdeveniment una experiència única, original, divertida i atractiva.

Tours particulars
Per a festes privades, aniversaris, casaments o qualsevol celebració en un entorn diferent. Els professionals proveïdors de càtering poden oferir des d'aperitius i tapes fins a un selecte bufet d'especialitats i fins i tot música en directe per realçar l'ambient.

Tours corporatius
Per reunir lluny de l'ambient d'oficina executius, personal d'empreses i clients. Dinàmiques de grups, llançament de productes, conferències de premsa, localitzacions per a filmacions... Hi ha la possibilitat de contractar servei de càtering professional i bar, a més d’equips audiovisuals.

Tours especials
Per viatjar en un ambient de confort, relaxar-se en companyia d'amics o coneixent gent nova, escoltant música i gaudint de vistes espectaculars des del mar...

Tuna Gourmet Opera tant en sortides de matí com de tarda per oferir una experiència d'un dia de durada (de 4 a 6 hores aproximadament), amb Tour Standard Complet i visita a les instal·lacions del Grup Balfegó a l'Ametlla de Mar, amb entrada a la sala audiovisuals (exposició i documental), sala de producció i showroom. Dinar menú degustació amb diferents elaboracions internacionals amb tonyina roja Balfegó, begudes i postres.

GPS: Latitud

40.882453

GPS: Longitud

0.803691

Reserves

47 €

Localització

Javascript is required to view this map.