Rogles Aventura

Turisme actiu i esports d’aventura a Flix

Rogles Aventura

 

 

Informació

Rogles Aventura és una petita empresa de turisme actiu situada a Flix, a la comarca de la Ribera d’Ebre, on el riu Ebre forma un meandre perfecte a la riba dreta i possiblement on és més insòlit, salvatge i autèntic.

Des d’un petit racó del riu Ebre (rogles significa ‘racó’, ‘petit espai’) en unes terres insòlites, envoltades de natura salvatge i (encara) molt poc turístiques… a Rogles Aventura aspiren a convertir-se en el vostre “petit espai” de desconnexió, de diversió i emoció, on podreu gaudir de la natura i del riu Ebre en estat pur.

C/ la Barca, 40
977 410 049 / 649 605 865 / 607 775 712
43750
Flix

Serveis

Amb un tracte personal, familiar i professional, Rogles Aventura té una atractiva oferta d’activitats de senderisme, piragüisme, rutes en BTT, via ferrada, tir amb arc, casals de lleure, paquets turístics que combinen riu i muntanya…  gràcies a un equip de monitors i guies titulats amb llarga experiència en esports d'aventura i turisme actiu, compromesos amb el territori de les Terres de l'Ebre i grans coneixedors de la zona.

A més, Rogles Aventura treballa sempre amb grups reduïts, fugint de les aglomeracions i de les activitats massificades, per això les rutes que ofereixen acostumen a ser per vies i camins poc turístics i poc coneguts.

A Rogles Aventura són uns apassionats del que fan… Una passió que de ben segur us sabran transmetre perquè la vostra experiència a les Terres de l'Ebre siga inoblidable!

Activitats

Piragüisme
Via ferrada
Bicicleta
Packs aventura
Padel Surf
Tir amb arc
Orientació

Senderisme
Activitats escolars

El descens del Riu Ebre en caiac per etapes

GPS: Latitud

41.232945

GPS: Longitud

0.552939

Reserves

Navegant la part alta de l'Ebre català
25 €
El tram més bonic de l'Ebre català
25 €
La clàssica ruta turística de Móra a Miravet
25 €
Navegant en caiac per l'abraçada de l'Ebre
17 €
El descens del Riu Ebre en caiac per etapes
268 €
La ferrada de Tortosa
30 €
El primer contacte amb les vies ferrades
28 €

Localització

Javascript is required to view this map.