Restaurant El Riu

Bar restaurant a Tortosa

Restaurant El Riu

 

 

Informació

El Restaurant El Riu de Tortosa, situat davall mateix del pont del Mil·lenari, ofereix als comensals un ambient tranquil, acollidor i familiar a la vora del riu Ebre en dos sales, amb un reservat i una terrassa. Els grans finestrals de la sala de baix del Restaurant El Riu permeten gaudir d'unes vistes a una sénia musulmana envoltada de vegetació, amb una àmplia zona d'esbarjo.

Pont del Mil·lenari, s/n (darrere del Museu de l'Ebre)
977 440 004
43500
Tortosa

Serveis

La proposta culinària del Restaurant El Riu es basa en una cuina mediterrània de temporada, amb menús diaris preparats a l'instant i una carta on sobresurten els seus excel·lents arrossos, tot tipus de carn i peix a la brasa, verdures i productes de la zona.

El local del Restaurant El RiuWi-Fi i està totalment adaptat a persones amb mobilitat reduïda. A més, a 20 metres teniu un pàrquing d'autocaravanes.

I si voleu gaudir de còctels, mojitos, caipirinhes... i música amb DJ a l'aire lliure, de dijous a dissabte (i per festes majors de Tortosa també diumenge), torna la mítica terrassa Lo Pont, de les 00.00 h a les 5.00 h.

Horari:
De dimarts a diumenge, de 13.30 h a 15.30 h
A la nit, reserves per a grups
Dissabte nit, de 21.30 h a 23.00 h
Dilluns, tancat

GPS: Latitud

40.802934

GPS: Longitud

0.514960

Localització

Javascript is required to view this map.