Montsport

Esports d'aventura a Horta de Sant Joan

Montsport

Informació

Montsport és una empresa familiar dedicada al món dels esports d’aventura en uns dels indrets més singulars i sorprenents de Catalunya, Horta de Sant Joan, situat al vessant nord del Parc Natural dels Ports i envoltat d’espais naturals de gran bellesa.

Carrer del Medi Natural, 4
977 435 074 - 665 543 058
43596
Horta de Sant Joan

Serveis

Amb un tracte directe, de qualitat i en confiança, Montsport us convida a gaudir de la natura d’una forma especial amb la finalitat d'oferir-vos tota la informació i l’equipament necessaris per al desenvolupament de les activitats que vulgueu dur a terme, tant si teniu ganes d'emoció com de tranquil·litat: itineraris per a tots els nivells i edats on podreu observar la morfologia, la fauna i la flora, degustacions de vins de la Terra Alta, paquets turístics (Free, Horta, aquàtic, multiaventura), excursions per a grups (escolars, d'empresa, comiats de solter/a…).

A més, a Montsport trobareu tot tipus de bicicletes (de muntanya, de passeig, tàndem, per a quatre persones) i acoblaments per a infants per poder gaudir de la Via Verda de la Terra Alta, Baix Ebre i Matarranya.

Amb certificat de qualitat turística, i fidels al seu lema, Vivim la natura!, Montsport us farà descobrir un territori que us encisarà: les Terres de l'Ebre.

Promocions turístiques
Via Verda
Barranquisme
Lloguer de bicicletes
Senderisme i excursions per a grups
Paquets turístics

GPS: Latitud

40.955274

GPS: Longitud

0.316342

Reserves

Barranc d’iniciació de gran bellesa
30,00 €
L’itinerari més agrest i escarpat
18 €

Localització

Javascript is required to view this map.