Gubiana dels Ports

Turisme actiu i esports d’aventura a Roquetes

Gubiana dels Ports

Informació

Gubiana dels Ports és una empresa de turisme actiu i sostenible a les Terres de l’Ebre, una terra de contrastos de riu, mar i muntanya, que ofereix activitats experiencials que us faran contactar com mai amb la natura, conèixer paisatges sorprenents, descobrir empremtes de diferents pobladors, gaudir de la pau i la tranquil·litat que es respira en l’entorn i fins i tot col·laborar en la seua preservació.

Camí dels Reguers B, 2 H
977 474 223 / 637 085 052
43529
Roquetes

Serveis

Situada a Roquetes, a prop de Tortosa, la ubicació de Gubiana dels Ports al peu del Montcaro els permet gaudir de la proximitat de la Via Verda, de l’accés al Parc Natural dels Ports i d’un majestuós Ebre que nodreix les llacunes i arrossars del Delta abans de fondre’s amb el Mediterrani.

Guardonada amb la medalla del Turisme de Catalunya 2009 i col·laboradora del Parc Natural dels Ports, Gubiana dels Ports us proposa: excursions en vehicles 4x4, cicloturisme, senderisme, GR, camí de Sirga, camí de Sant Jaume de l'Ebre, rutes de templers, càtars, ibers, espais de la Batalla de l’Ebre, oliveres mil·lenàries, pedra seca, visites temàtiques a Tortosa, Ruta dels Tres Reis, snorkel, gastronomia típica, rutes combinades, per territoris veïns...
 

A més a més, programen activitats cada cap de setmana: cursos, jornades, sortides culturals, mítings monogràfics, oci familiar... per gaudir de la natura, conèixer les arrels culturals del territori i aprendre a viure en harmonia amb el medi.

Si voleu conèixer les Terres de l'Ebre en profunditat, fer nit en un petit poble de muntanya, en un allotjament rural amb encant o al cor del Delta, també us preparen una estada completa. Somieu en un cap de setmana ideal i us el munten!

Activitats
Aventura 4x4
Senderisme
Rutes culturals
Rutes agrícoles
Via Verda
Nordic Walking


Activitats programades
Calendari Gubiana dels Ports

Més serveis
Educa Gubi

Blog: gubianadelsports.blogspot.com.es

GPS: Latitud

40.829288

GPS: Longitud

0.466148

Reserves

Visita a un centre d'interpretació, tast d'olis i passeig entre oliveres
45 €
Enganxa't a la marxa nòrdica i fes esport i salut a la vegada!
4 €
Excursió d'un dia amb 4x4 per la vall de Cardó
62 €
Màgia i llegenda amb els castells de Tortosa i Miravet de testimonis
55 €
La Tinença de Benifassà, 7 pobles i un abat
55 €

Localització

Javascript is required to view this map.