Ca l'Àngel

Hostal restaurant al Pinell de Brai

Ca l'Àngel

Informació

El restaurant Ca l'Àngel, situat al carrer que puja del Celler Cooperatiu del Pinell de Brai, és fruit de quatre generacions de restauradors, que han adquirit renom amb el bon menjar de la cuina tradicional catalana i el seu ambient acollidor.

I si voleu gaudir d'uns dies de descans, comoditat i benestar, Ca l'Àngel també disposa d'un petit allotjament situat al centre del Pinell de Brai amb deu habitacions dobles amb bany, TV i climatització.

C/ Font, 10
977 426 235
43594
El Pinell de Brai

Serveis

En els dos menjadors climatitzats del restaurant Ca l'Àngel s’ofereixen menús diaris i una extensa carta, amb plats per llepar-se els dits com: esqueixada de bacallà, entrants del Pinell, sopa de peix, mongetes amb llonganissa, escrita amb llagostins, abadejo a la biscaïna, cassoleta de peix, fritada de peix, perdiu en escabetx, peus de porc amb rovellons, ternasco al forn, conill amb caragols, pastes del Pinell, crema cremada, pastís de xocolate, gelats… Això sí, acompanyats dels millors vins de la DO Terra Alta.


A més, Ca l'Àngel ofereix Wi-Fi gratuïta per als clients, garatge per guardar bicicletes i fins i tot teniu la piscina municipal a prop.

Horari restaurant:
Dijous, tancat per descans setmanal
Dilluns, dimarts, dimecres i diumenge, a migdia, d'13.00 h a 15.30 h
Divendres i dissabte, migdia i vespre, d'13.00 h a 15.30 h i de 20.30 h a 22.30 h
Es recomana reservar taula en cap de setmana i festius
Vacances: última setmana de juny-primera juliol

GPS: Latitud

41.015640

GPS: Longitud

0.513968

Reserves

Només allotjament en habitació individual
33 €
Només allotjament en habitació doble
55 €

Localització

Javascript is required to view this map.