Beniemocions

Esports d'aventura i piragüisme a l'Ebre

Beniemocions

 

Informació

Beniemocions és una empresa de turisme actiu situada a Benifallet, el poble de les Coves Meravelles, assentat al costat del riu Ebre i de la Via Verda, que s'alça enmig de la serra de Cardó, al Parc Natural dels Ports.
 

Beniemocions ofereix rutes variades per passejar en piragua o canoa per les tranquil·les aigües del riu Ebre amb la màxima seguretat, acompanyats de monitors experts que us n’ensenyaran els racons més meravellosos al seu pas per les Terres de l’Ebre. Us esperen paisatges meravellosos, meandres, estrets, barrancs, illes verges, castells, poblats ibèrics envoltats de pau i de naturalesa. Els vostres ulls observaran les mateixes imatges que els ulls dels vells navegants, comerciants, reis, nobles i conqueridors que han navegat per l’Ebre a través dels segles.

Carrer Doctor Sastre, 10
619 334 384 / 630 874 236
43512
Benifallet

Serveis

Malgrat que el plat fort de Beniemocions és el piragüisme, també ofereixen emocionants activitats d’espeleologia, rutes amb llanxes de motor, senderisme, segway, parc d’aventura, Via Verda… durant tot l’any. Sols, en família, amb amics, per a centres escolars o per a empreses… munten tota mena d’experiències amb grans dosis d’aventura per a totes les edats.
 

Amb Beniemocions, a més de fer esport, trobareu diversió i amistat i voldreu tornar un altre dia per continuar descobrint la natura, el paisatge, la història, les tradicions i el patrimoni d’un territori reserva de la biosfera!


Altres serveis

Piragüisme tot l’any

Mapa interactiu de les rutes de piragüisme

La millor ruta: En piragua del pas de barca de Miravet a Benifallet

Nova ruta Les illes de Tortosa

Paquets

Porteu-hi els més petits

El millor en 2 dies

Piragüisme a l'hivern

Menja al millor preu!


Més emocions

 

GPS: Latitud

40.973331

GPS: Longitud

0.516879

Reserves

El tram més bonic de l'Ebre català
25 €
Una ruta divertida en patinet elèctric per visitar llocs pintorescos
15 €

Localització

Javascript is required to view this map.