BK Mobiliari

Botiga de mobles a Tortosa

BK Mobiliari

Informació

BK Mobiliari és una empresa dedicada a la venda, distribució i muntatge de mobles des de fa més de tretze anys, iniciada com a Totmoble.

A l'exposició de BK Mobiliari, situada actualment al n. 19 de la Rambla de Catalunya de Tortosa, tenen una gran varietat d'estils en mobles moderns i rústics: dormitoris (de nadó, juvenil i de matrimoni, amb armaris fets a mida), menjadors, rebedors, taules, cadires, sofàs, butaques, auxiliars, mobiliari de cuina i de jardí…
Com a novetat, han apostat pels petits complements i articles de regal, que ens ajuden a beneficiar-nos amb el fengshui.

A més, a BK Mobiliari disposen d'un ampli ventall de sistemes de descans, una gran varietat de matalassos amb els somiers corresponents a un preu-qualitat immillorable. I és que el seu catàleg de productes està pensat per fer de les necessitats dels clients una realitat, tant si preferiu un estil colonial, mexicà, provençal, com un disseny més actual, casual o ecològic d'acord amb les noves tendències i personalitzat.
 

Rambla de Catalunya, 19, baixos
977 450 451
43500
Tortosa

Serveis

• Pressupostos sense compromís, sobre plànols o mesures orientatives.
• Projectes amb un programa de dibuix especialitzat per poder veure'n el resultat final aplicat a cada estança.
• Estudis de fengshui especialitzats en l’escola de la forma i aplicats a la decoració d'habitatges, negocis, locals comercials…
• Solucions de finançament còmode i ràpid.

Horari
De dilluns a dissabte, de 9.30 h a 13.30 h i de 17.00 h a 20.00 h
*Els mesos de juliol, agost i setembre, dissabtes tarda tancat.

GPS: Latitud

40.814883

GPS: Longitud

0.518079

Localització

Javascript is required to view this map.