Tuna Tour


Aventura a bord d'un catamarà + bany entre tonyines + degustació

Tuna Tour

Preu per persona

47 €

Descripció

L’experiència del Tuna Tour surt del port de l'Ametlla de Mar a bord d'un modern i innovador catamarà dissenyat exclusivament per satisfer les màximes exigències en comoditat i seguretat. El Balfegó Tour és un catamarà ecològic, construït i dissenyat específicament per a l'activitat desenvolupada en 2012, amb una capacitat màxima de 69 persones, amb una eslora de 18,39 m i una mànega de 8,50 m.

El paisatge litoral de la Costa Daurada i el delta de l'Ebre us acompanyarà durant tot el viatge fins a les piscines de tonyina Balfegó, situades a gairebé 5 km de la costa.

Un cop amarrats a les piscines, un professional de l'equip explicarà el procés de la que possiblement serà una de les millors aventures de la vostra vida: nadar entre centenars de tonyines roges del Mediterrani.

Durant el trajecte descobrireu la història i la pesca del gegant roig a través d'un audiovisual i ja de tornada coneixereu el procés de comercialització de la tonyina roja Balfegó a través de la traçabilitat. Finalment i arribant a port, podreu assaborir un dels plaers gastronòmics més apreciats del món.

Durada: 2 hores aprox.:
              - uns 20-30 min. a bord del catamarà
              - uns 60 min. a les piscines nadant entre tonyines rojes del Mediterrani

Recomanacions
Porteu roba i sabates còmodes, crema solar, banyador, i tovallola. No obstant això, a la caseta Tuna Tour o a bord del catamarà teniu un assortiment d'elements, com ara tovalloles, barrets de palla tradicionals o gorres de sol, càmeres...

*Abans de fer la reserva consulteu horaris i altres tarifes

Condicions de cancel·lació:
L'activitat Tuna Tour està subjecta a factors climàtics i meteorològics adversos.
Tuna Tour informarà amb antelació suficient de qualsevol dada meteorològica que obligue a cancel·lar l'activitat, amb canvi de dates a las reserves confirmades o, davant la impossibilitat de modificar-la, s'autoritzarà el reembors sense despeses de la reserva.

Cancel·lacions per part del client:
Cancel·lació amb més de 48 hores abans de la sortida: sense despeses
Cancel·lació dins de les 48 hores abans de la sortida: 100% de despeses

Preu total per

persona

47

Localització

Javascript is required to view this map.