Tot un dia pels Ports: travessa de Caro a Fredes


La Tinença de Benifassà, 7 pobles i un abat

Gubiana dels Ports travessa

Preu per persona

55 €

Descripció

La travessa dels Ports és una ruta per pistes forestals amb vehicles 4x4 combinada amb petites excursions a peu pels llocs més emblemàtics d'un massís repartit entre Aragó, Catalunya i València. El punt de trobada és el llegendari cim del Tossal dels 3 Reis.

Primer visitareu la zona catalana, catalogada com a Parc Natural dels Ports, amb l’ascensió al cim de Caro (1447 m) per contemplar una visió quasi aèria del tram final del riu Ebre amb els seus meandres, la seua vall i el seu Delta.

A la part aragonesa i valenciana dels Ports es troben els terrenys pertanyents a un antic feu, el que ostentava l'abat del monestir cistercenc de Benifassà, que dominava sobre un total de set poblets de muntanya; d'aquí el nom de Tinença de Benifassà o de Setena de Benifassà.

A l’hora de dinar arribareu a Fredes, un dels pobles de la Tinença, on podeu menjar al restaurant de la Colònia Europa. Després pujareu al Tossal dels 3 Reis i anireu fins a l’ermita de Sant Miquel d’Espinalvà, d’origen templer. Baixareu del Port passant pel pantà d'Ulldecona i la Sénia.

Un recorregut entre boscos interminables, possible albirament de cabres salvatges i aus rapinyaires en ple vol, llegendes i narracions, identificació d'espècies vegetals, descripcions geològiques... i la bellesa i solitud de la muntanya que us acompanyaran durant tota la jornada.

Durada: 10 hores
Inclou: assegurances, degustació de productes típics, transport i guia.
Opcional: pícnic (10 €) o àpat en un restaurant

*Aquesta excursió es pot anul·lar per força major a causa del mal temps o falta de participants (mínim 4)

Idiomes: català, castellà, anglès i francès

Preu total per

persona

220

Localització

Javascript is required to view this map.