La ruta de la pedra seca, aigua i cocons de Tivenys


Excursió d'un dia amb 4x4 per la vall de Cardó

Ruta de la pedra seca, aigua i cocons de Tivenys

Preu per persona

62 €

Descripció

La ruta de la pedra seca, aigua i cocons de Tivenys és una excursió de tot un dia amb vehicles 4x4 per la vall de Cardó que us permetrà conèixer la història del seu cenobi carmelità i posterior balneari.

Al matí fareu un recorregut per les ermites de la zona i baixareu cap a Tivenys per un antic camí arranjat pels sapadors republicans com a via de retirada dels ferits a la Batalla de l’Ebre, des d’on podreu contemplar enlairades panoràmiques sobre l’Ebre i la seua fèrtil vall. I després, a dinar a la Braseria del Riu de Tivenys, on us espera la Rosa per oferir-vos la seua cuina tradicional casolana.

A la tarda us portaran a veure els cocons, sorprenents construccions de pedra seca, lligades a les ancestrals formes de recollir i emmagatzemar l’aigua de pluja en aquest territori.

Inclou:


*Aquesta ruta està pensada per a un mínim de quatre persones. Si us interessa canviar les condicions, poseu-ho a les observacions o contacteu amb nosaltres per telèfon (644 530 236) o correu electrònic (viatges@viulebre.com).

Idiomes: català, castellà, anglès i francès

Preu total per

persona

248

Localització

Javascript is required to view this map.