De Vinebre a Móra, en caiac per l'Ebre


Navegant la part alta de l'Ebre català

De Vinebre a Móra, en caiac per l'Ebre

Preu per persona

25 €

Descripció

Durada: de 2h a 2h 30' depenent del ritme i del cabal.

Realment una de les sortides més boniques que es poden fer en caiac per l'Ebre,  un bonic descens de l'ebre. La part alta de l'Ebre català amaga racons sorprenents. La poca afluència de visitants en aquest tram de riu, farà que gaudim d'un grandíssim entorn natural que travessa el congost del Pas de l'Ase.

Diem que és la "primera ruta" ja que els que prenen un primer contacte amb aquest majestuós riu Ebre, pretenen tornar i fer cada vegada la ruta consecutiva, de manera que algun dia arribar al mar, sigui fent etapes anuals o 3 o 4 dies de alhora. I aquesta és pràcticament la ruta més al nord sense obstacles de l'Ebre.

Des que vam sortir de Vinebre fins arribar a l'anomenada "cubeta de Mora", planície central de la comarca, veurem un Ebre amb tota la seva corrent i esplendor. Depenent del seu cabal en el dia de la nostra ruta, serà un riu tranquil que ens acarona en el nostre passeig o bé un riu salvatge que s'endinsa entre les parets de pedra del Pas de l'Ase.

És de destacar que, si el cabal ho permet, les illes d'aquest recorregut són ideals. Les unes per petites i amagades abans del propi Pas de l'Ase, les altres perquè al no tenir vegetació ens permeten que dinem al mig del riu. Els cotxes que ens veuen des de la carretera, potser ens xiulen de l'enveja de la nostra ubicació.

I entre les illes, la illa del Subarreig és potser una de les millors de l'Ebre per ser visitada en piragua. Realment, és un racó sorprenent de Catalunya que val molt la pena ...

Ens iniciarem en el nostre caiac, piragua o canoa a l'embarcador de Vinebre que està proper a la població del mateix nom i ben habilitat  per descens de l'Ebre.

Tarifes:
Adults: 25 € Ruta no guiada en temp. baixa: 20 €
Menors 14 anys:  20 €; Temporada baixa en ruta no guiada: 15 €
Menors 8 anys gratis;
Temp. alta (15 juny a 15 set.) Baixa (16 set. a 14 juny)
mportants descomptes en grups a partir de 10 persones

Inclou: Sessió iniciació en tècnica, seguretat i turística. Elecció de kayaks individuals, dobles, triples o quàdruples si aneu amb nens. Armilles i pala. Monitor/s titulats i experts acompanyants en tota la ruta. Transport de retorn al punt de sortida. Assegurances i permís de navegació...  I una experiència sorprenent,  apta per a tothom.

Empresa

Preu total per

persona

25